top of page
  • Sportomanija

Odbojkica na Zlatiboru


U okviru festivala OSS pod nazivom "Trofej Odbojkica" u sportskoj dvorani na Zlatiboru održan je peti turnir na kome je učestvovalo preko 350 dece iz 15 klubova i sa 27 ekipa koje pripadaju regionalnim centrima Užice, Beograd, Kragujevac i Zaječar. Tehnički organizator bio je OK Jedinstvo iz Užica.


FOTO: OSS

Festival je otvorio Nikola Novaković, direktor Sportsko-turističkog centra “Zlatibor”, a sa mališanima su se družile bivše reprezentativke Vesna Čitaković Đurišić i Tijana Maleševića.


FOTO: OSS

Mališani su igrali mini-odbojku na četiri terena, učestvovali u arenama izazova gde su se dokazali u veštinama sa loptom i vežbama fizičke kulture. Rešavali su zadatke primerene njihovom uzrastu u okviru naše “Odbojkica mozgalice”, slikali se sa našim maskotama u foto areni, upoznali i maskote naših partnera iz Vodavode i dobili specijalne nalepnice sa Vodavoda superherojima i rešavali slagalicu. Svi učesnici su dobili diplome, sakupljali interesantne stikere za svoja postignuća, a najsrećniji i najveštiji su kućama poneli i lepe darove od kompanije PEAK i Odbojkaškog saveza Srbije.

Naredna "Odbojkica" biće održana u Bejljini 18. maja.

 



0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page